VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Michael Winterbottom - filmografia (8)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Twarz Anioła (The face of an angel)
rok produkcji 2014   reżyser Winterbottom Michael
Doktryna szoku (Shock Doctrine, The)
rok produkcji 2009   reżyser Winterbottom Michael
Genua. Włoskie lato (Genova)
rok produkcji 2008   reżyser Winterbottom Michael
Cena odwagi (A Mighty Heart)
rok produkcji 2007   reżyser Winterbottom Michael
Droga do Guantanamo (Road to Guantanamo, The)
rok produkcji 2006   reżyser Winterbottom Michael
Wielka ściema (Tristram Shandy)
rok produkcji 2005   reżyser Winterbottom Michael
9 Songs (9 Songs)
rok produkcji 2004   reżyser Winterbottom Michael
Z tobą lub bez ciebie (With Or Without You)
rok produkcji 1999   reżyser Winterbottom Michael


Jesteś 26037 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.