VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Lasse Hallstrom - filmografia (15)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Bezpieczna przystań (Safe Haven)
rok produkcji 2013   reżyser Hallström Lasse
Hipnotyzer (Hypnotisören)
rok produkcji 2012   reżyser Hallström Lasse
Połów szczęścia w Jemenie (Salmon Fishing in the Yemen)
rok produkcji 2011   reżyser Hallstrom Lasse
Wciąż ją kocham (Dear John)
rok produkcji 2010   reżyser Hallstrom Lasse
Mój przyjaciel Haciko (Hachiko: A Dog's Tale)
rok produkcji 2009   reżyser Hallstrom Lasse
Blef (Hoax, The)
rok produkcji 2006   reżyser Hallstrom Lasse
Casanova (Casanova)
rok produkcji 2005   reżyser Hallstrom Lasse
Niedokończone życie (Unfinished Life, An)
rok produkcji 2005   reżyser Hallstrom Lasse
Kroniki portowe (Shipping News, The)
rok produkcji 2001   reżyser Hallstrom Lasse
Czekolada (Chocolat)
rok produkcji 2000   reżyser Hallstrom Lasse
Wbrew regułom (Cider House Rules)
rok produkcji 1999   reżyser Hallstrom Lasse
Miłosna rozgrywka (Something To Talk About)
rok produkcji 1995   reżyser Hallstrom Lasse
Co gryzie Gilberta Grape? (What's Eating Gilbert Grape)
rok produkcji 1993   reżyser Hallstrom Lasse
Dzieci z Bullerbyn: Nowe przygody (More About the Children of Bullerby Village)
rok produkcji 1987   reżyser Hallstrom Lasse
Dzieci z Bullerbyn (Children of Bullerby Village, The)
rok produkcji 1986   reżyser Hallstrom Lasse


Jesteś 28417 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.