VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Jean-Pierre Jeunet - filmografia (7)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Świat według Spiveta (The Young and Prodigious T.S. Spivet)
rok produkcji 2013   reżyser Jeunet Jean-Pierre
Bazyl. Człowiek z kulą w głowie (Micmacs)
rok produkcji 2009   reżyser Jeunet Jean-Pierre
Bardzo długie zaręczyny (Un long dimanche de fiancailles)
rok produkcji 2004   reżyser Jeunet Jean-Pierre
Amelia (Fabuleux destin d'Amélie Poulain, Le)
rok produkcji 2001   reżyser Jeunet Jean-Pierre
Obcy 4: Przebudzenie (Alien Resurection)
rok produkcji 1997   reżyser Jeunet Jean-Pierre
Miasto zaginionych dzieci (City of Lost Children, The)
rok produkcji 1995   reżyser Jeunet Jean-Pierre
Delicatessen (Delicatessen)
rok produkcji 1991   reżyser Jeunet Jean-Pierre


Jesteś 2601 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.