VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Giuseppe Tornatore - filmografia (6)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Koneser (Migliore offerta, La)
rok produkcji 2013   reżyser Tornatore Giuseppe
Baaria (Baaria)
rok produkcji 2009   reżyser Tornatore Giuseppe
Nieznajoma (La Sconosciuta)
rok produkcji 2006   reżyser Tornatore Giuseppe
Malena (Malena)
rok produkcji 2000   reżyser Tornatore Giuseppe
1900: Człowiek legenda (Legend of 1900, The)
rok produkcji 1998   reżyser Tornatore Giuseppe
Cinema Paradiso (Nuovo cinema Paradiso)
rok produkcji 1989   reżyser Tornatore Giuseppe


Jesteś 27621 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.