VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

. - filmografia (75)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Słoneczna noc (The Sunlit Night)
rok produkcji 2019   reżyser Wnendt David
Obietnica (Obietnica)
rok produkcji 2014   reżyser .
Grace: Opętanie (Grace: The Possesion)
rok produkcji 2014   reżyser .
Barbie: Perłowa księżniczka (Barbie: The Pearl Princess)
rok produkcji 2014   reżyser .
Igrzyska na kacu (The Hungover Games)
rok produkcji 2014   reżyser .
DJ Jake i Piraci z Nibylandii (DJ Jake i Piraci z Nibylandii)
rok produkcji 2014   reżyser .
Snajper : dziedzictwo (Sniper: Legacy)
rok produkcji 2014   reżyser .
Barbie mariposa i baśniowa księżniczka (Barbie Mariposa and the Fairy Princess)
rok produkcji 2013   reżyser .
Scooby-Doo! Upiór w operze (Scooby-Doo! Stage Fright)
rok produkcji 2013   reżyser .
Barbie i jej siostry w Krainie Kucyków (Barbie & Her Sisters in A Pony Tale)
rok produkcji 2013   reżyser .
Jake i Piraci z Nibylandii:Jake ratuje (Jake and the Never Land Pirates)
rok produkcji 2013   reżyser .
W ukryciu (W ukryciu)
rok produkcji 2013   reżyser .
Dotknięcie mroku (Afflicted)
rok produkcji 2013   reżyser .
Królowa Śniegu (Snezhnaya koroleva)
rok produkcji 2012   reżyser .
DJ Jake i piraci z Nibylandii (DJ Jake i piraci z Nibylandii)
rok produkcji 2012   reżyser .
KPMM: Kosmiczna przygoda (KPMM: Kosmiczna przygoda)
rok produkcji 2012   reżyser .
Scooby-Doo!13 strasznych opowieści. Upiorne hece n (Scooby-Doo! 13 Spooky Tales Around The World)
rok produkcji 2012   reżyser .
Lorax (Lorax)
rok produkcji 2012   reżyser .
Monster High: Upiorki rządzą (Monster High)
rok produkcji 2012   reżyser .
Scooby-Doo: Maska błękitnego sokoła (Scooby-Doo: Mask of the Blue Falcon)
rok produkcji 2012   reżyser .
Fineasz i Ferb: Podróż w drugim wymiarze (Phineas and Ferb: Across the Second Dimension)
rok produkcji 2011   reżyser .
ZR: Wieczór filmowy (ZR: Wieczór filmowy)
rok produkcji 2011   reżyser .
Scooby-Doo! Pogromcy wampirów (Scooby Doo! Music of the Vampire)
rok produkcji 2011   reżyser .
Teraz Miki vol 3 (Teraz Miki vol 3)
rok produkcji 2011   reżyser .
Barbie i sekret wróżek (Barbie: A Fairy Secret)
rok produkcji 2011   reżyser .
Teraz Miki vol 4 (Teraz Miki vol 4)
rok produkcji 2011   reżyser .
Barbie i akademia księżniczek (Barbie: Princess Charm School)
rok produkcji 2011   reżyser .
Zhu Zhu Pets: Wielka Przygoda Chomików 3D BD (Zhu Zhu Pets: Quest For Zhu 3D BD)
rok produkcji 2011   reżyser .
Barbie Idealne Święta (Barbie A Perfect Christmas)
rok produkcji 2011   reżyser .
Barbie: Księżniczka i piosenkarka (Barbie The Princess and the Popstar)
rok produkcji 2011   reżyser .
Złota Rączka: Wielki wyścig (Złota Rączka: Wielki wyścig)
rok produkcji 2010   reżyser .
Złota Rączka: Motocyklowa przygoda (Złota Rączka: Motocyklowa przygoda)
rok produkcji 2010   reżyser .
Moi Przyjaciele: Cuda natury (Moi Przyjaciele: Cuda natury)
rok produkcji 2010   reżyser .
Scooby-Doo i brygada detektywów, część 4 (Mystery Inc: Scooby-Doo vol 4)
rok produkcji 2010   reżyser .
KPMM: Wesoła ciuchcia (KPMM: Wesoła ciuchcia)
rok produkcji 2010   reżyser .
Scooby Doo i drużyna gwiazd Cz. 2 (Scooby Doo i drużyna gwiazd Cz. 2)
rok produkcji 2010   reżyser .
Scooby Doo i brygada detektywów cz. 1 (Scooby Doo: Mystery Inc. vol.1)
rok produkcji 2010   reżyser .
Scooby-Doo i brygada detektywów, część 2 (Scooby-Doo i brygada detektywów, część 2)
rok produkcji 2010   reżyser .
Scooby-Doo i brygada detektywów, część 3 (Scooby-Doo: Mystery Inc vol.3)
rok produkcji 2010   reżyser .
KPMM:Zabawy z liczbami (KPMM:Mickey's Numbers Round Up)
rok produkcji 2010   reżyser .
KPMM: Wyprawa na Marsa (KPMM: Wyprawa na Marsa)
rok produkcji 2010   reżyser .
KPMM: Bal maskowy (KPMM: Bal maskowy)
rok produkcji 2010   reżyser .
Moi Przyjaciele: Superbohaterowie (Moi Przyjaciele: Superbohaterowie)
rok produkcji 2010   reżyser .
Fineasz i Ferb: Akcje w wakacje s1 cz. 2 (Fineasz i Ferb: Akcje w wakacje s1 cz. 2)
rok produkcji 2010   reżyser .
Złomka bujdy na resorach (Złomka bujdy na resorach)
rok produkcji 2010   reżyser .
Barbie: Podwodna Tajemnica (Barbie: Podwodna Tajemnica)
rok produkcji 2009   reżyser .
Caprica (Caprica)
rok produkcji 2009   reżyser .
Casper: Szkoła strachu (Casper: Szkoła strachu)
rok produkcji 2009   reżyser .
Brenda Lee: Nadchodzi siła (Brenda Lee: Nadchodzi siła)
rok produkcji 2008   reżyser .
Polskie Kroniki Filmowe Lata 50/60 (Polskie Kroniki Filmowe Lata 50/60)
rok produkcji 2006   reżyser .
Mickey Storybook Surprise (Mickey Storybook Surprise)
rok produkcji 2006   reżyser .
Polskie Kroniki Filmowe Lata 60-te (Polskie Kroniki Filmowe Lata 60-te)
rok produkcji 2006   reżyser .
Herman i Przyjaciele - Meksykańskie sztuczki (Herman i Przyjaciele - Meksykańskie sztuczki)
rok produkcji 2006   reżyser .
Bodzio Maly Helikopter Przygoda Na Morzu (Bodzio Maly Helikopter Przygoda Na Morzu)
rok produkcji 2006   reżyser .
KPMM: Detektyw Minnie (KPMM: Detektyw Minnie)
rok produkcji 2006   reżyser .
WINX Club: Piękne i bestia (WINX Club: Piękne i bestia)
rok produkcji 2005   reżyser .
Winx club: serce i miecz (Winx club: serce i miecz)
rok produkcji 2005   reżyser .
Winx Club: Potęga mocy (Winx Club: Potęga mocy)
rok produkcji 2005   reżyser .
Czarodziejki cz. 3 (Witch cz.3)
rok produkcji 2005   reżyser .
Czarodziejki cz. 2 (Witch cz. 2)
rok produkcji 2005   reżyser .
Polskie Kroniki Filmowe Lata 40/50 (Polskie Kroniki Filmowe Lata 40/50)
rok produkcji 2005   reżyser .
Bracia Koala - Samolot jasia i inne historie (Bracia Koala - Samolot jasia i inne historie)
rok produkcji 2004   reżyser .
Scooby Doo 13 Duchów (Ghosts of Scooby-Doo)
rok produkcji 1985   reżyser .
Pszczółka Maja wśród mrówek (Pszczółka Maja wśród mrówek)
rok produkcji 1975   reżyser .
Flinstonowie - niech żyje zabawa (Flintstones Viva Vacation)
rok produkcji 101   reżyser .
KPMM: Zwariowany dzień (KPMM: Zwariowany dzień)
rok produkcji 0   reżyser .
Julio Iglesias: Czas na romans (Julio Iglesias: Czas na romans)
rok produkcji 0   reżyser .
Królowie Rockn rolla (Królowie Rockn rolla)
rok produkcji 0   reżyser .
Louis Armstrong: Satchmo (Louis Armstrong: Satchmo)
rok produkcji 0   reżyser .
Wyprawa na Marsa (Wyprawa na Marsa)
rok produkcji 0   reżyser .
Magiczna Droga (Magiczna Droga)
rok produkcji 0   reżyser .
Radosny rajd (Radosny rajd)
rok produkcji 0   reżyser .
Arka Noego (Arka Noego)
rok produkcji 0   reżyser .
Butik Minnie (Butik Minnie)
rok produkcji 0   reżyser .
Drive Hard (Drive Hard)
rok produkcji 0   reżyser .


Jesteś 3035 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.