VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O aktorze

Olaf Lubaszenko - filmografia (14)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Ups! Arka odpłynęła (Oops! Noah is gone)
rok produkcji 2015   reżyser Inny
Magiczna gwiazda (Magiczna gwiazda)
rok produkcji 2003   reżyser Zięba Wiesław
Rób swoje, ryzyko jest twoje (Rób swoje, ryzyko jest twoje)
rok produkcji 2002   reżyser Terlecki Marian
E=mc2 (E=mc2)
rok produkcji 2002   reżyser Lubaszenko Olaf
Sfora: Bez litości (Sfora: Bez litości)
rok produkcji 2002   reżyser Wójcik Wojciech
Tam i z powrotem (Tam i z powrotem)
rok produkcji 2001   reżyser Wójcik Wojciech
Stacja (Stacja)
rok produkcji 2001   reżyser Wereśniak Piotr
Pierwszy milion (Pierwszy milion)
rok produkcji 2000   reżyser Dziki Waldemar
Operacja Samum (Operacja Samum)
rok produkcji 1999   reżyser Pasikowski Władysław
Zakochani (Zakochani)
rok produkcji 1999   reżyser Wereśniak Piotr
Operacja koza (Operacja koza)
rok produkcji 1999   reżyser Szołajski Konrad
Demony wojny (Demony wojny)
rok produkcji 1998   reżyser Pasikowski Władysław
Wszystko co najważniejsze (Wszystko co najważniejsze)
rok produkcji 1992   reżyser Gliński Robert
Kroll (Kroll)
rok produkcji 1991   reżyser Pasikowski Władysław


Jesteś 10139 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.