VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O aktorze

Joseph Fiennes - filmografia (13)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Pod Prąd (Against the Current)
rok produkcji 2009   reżyser Callahan Peter
Wiosna 1941 (Spring 1941)
rok produkcji 2008   reżyser Barbash Uri
Goodbye Bafana (Goodbye Bafana)
rok produkcji 2007   reżyser August Billie
Biegając z nożyczkami (Running with Scissors)
rok produkcji 2006   reżyser Murphy Ryan
Kupiec Wenecki (Merchant of Venice)
rok produkcji 2004   reżyser Radford Michael
Urok mordercy (Killing Me Softly)
rok produkcji 2002   reżyser Chen Kaige
Wróg u bram (Enemy At the Gates)
rok produkcji 2001   reżyser Annaud Jean-Jacques
Proch i pył (Dust)
rok produkcji 2001   reżyser Manchevski Milcho
Na zawsze moja (Forever Mine)
rok produkcji 1999   reżyser Schrader Paul
Elizabeth (Elizabeth)
rok produkcji 1998   reżyser Kapur Shekhar
Zakochany Szekspir (Shakespeare In Love)
rok produkcji 1998   reżyser Madden John
Marta i wielbiciele (Martha, Meet Frank, Daniel and Laurence)
rok produkcji 1998   reżyser Hamm Nick
Dzieciątko z Macon (Baby of Macon, The)
rok produkcji 1993   reżyser Greenaway Peter


Jesteś 2575 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.