VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O aktorze

Jeremy Irons - filmografia (22)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Piękne istoty (Beautiful Creatures)
rok produkcji 2013   reżyser LaGravenese Richard
Między wierszami (Words, The)
rok produkcji 2012   reżyser Sternthal Lee
Chciwość (Margin Call)
rok produkcji 2011   reżyser Chandor J.C
Kolor magii (Colour of Magic, The)
rok produkcji 2008   reżyser Jean Vadim
Appaloosa (Appaloosa)
rok produkcji 2008   reżyser Harris Ed
Inland Empire (Inland Empire)
rok produkcji 2006   reżyser Lynch David
Eragon (Eragon)
rok produkcji 2006   reżyser Fangmeier Stefen
Casanova (Casanova)
rok produkcji 2005   reżyser Hallstrom Lasse
Królestwo niebieskie (Kingdom of Heaven)
rok produkcji 2005   reżyser Scott Ridley
Kupiec Wenecki (Merchant of Venice)
rok produkcji 2004   reżyser Radford Michael
Julia (Being Julia)
rok produkcji 2004   reżyser Szabo Istvan
Piano Bar (And Now...Ladies and Gentlemen)
rok produkcji 2002   reżyser Lelouch Claude
Anioł zemsty (Fourth Angel, The)
rok produkcji 2001   reżyser Irvin John
Lochy i smoki (Dungeons & Dragons)
rok produkcji 2000   reżyser Solomon Courtney
Lolita (Lolita)
rok produkcji 1997   reżyser Lyne Adrian
Ukryte pragnienia (Stealing Beauty)
rok produkcji 1996   reżyser Bertolucci Bernardo
Szklana pułapka 3 (Die Hard with a Vengeance)
rok produkcji 1995   reżyser McTiernan John
M. Butterfly (M. Butterfly)
rok produkcji 1993   reżyser Cronenberg David
Dom dusz (House of the Spirits, The)
rok produkcji 1993   reżyser August Bille
Nierozłączni (Dead Ringers)
rok produkcji 1988   reżyser Cronenberg David
Misja VCD (Mission, The VCD)
rok produkcji 1986   reżyser Joffe Roland
Misja (Mission, The)
rok produkcji 1986   reżyser Joffe Roland


Jesteś 821 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.