VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O aktorze

Jake Gyllenhaal - filmografia (17)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Wróg (Enemy)
rok produkcji 2013   reżyser Villeneuve Dennis
Labirynt (Prisoners)
rok produkcji 2013   reżyser Villeneuve Dennis
Bogowie ulicy (End of Watch)
rok produkcji 2012   reżyser Ayer David
Kod nieśmiertelności (Source Code)
rok produkcji 2011   reżyser Jones Duncan
Książę Persji: Piaski Czasu (Prince of Persia: The Sands of Time)
rok produkcji 2010   reżyser Newell Mike
Miłość i inne używki (Love and Other Drugs)
rok produkcji 2010   reżyser Zwick Edward
Bracia (Brothers)
rok produkcji 2009   reżyser Sheridan Jim
Solomon Kane (Solomon Kane)
rok produkcji 2009   reżyser Bassett Michael J.
Transfer (Rendition)
rok produkcji 2007   reżyser Hood Gavin
Zodiak (Zodiac)
rok produkcji 2007   reżyser Fincher David
Jarhead: Żołnierz piechoty morskiej (Jarhead)
rok produkcji 2005   reżyser Mendes Sam
Dowód (Proof)
rok produkcji 2005   reżyser Madden John
Tajemnica Brokeback Mountain (Brokeback Mountain)
rok produkcji 2005   reżyser Lee Ang
Pojutrze (Day After Tomorrow)
rok produkcji 2004   reżyser Emmerich Roland
Good Girl (Good Girl, The)
rok produkcji 2002   reżyser Arteta Miguel
Mila księżycowego światła (Moonlight Mile)
rok produkcji 2002   reżyser Silberling Brad
Donnie Darko (Donnie Darko)
rok produkcji 2001   reżyser Kelly Richard


Jesteś 11001 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.