VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O aktorze

Al Pacino - filmografia (29)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Idol (Danny Collins)
rok produkcji 2015   reżyser Inny
Twardziele (Stand Up Guys)
rok produkcji 2012   reżyser Stevens Fisher
Jack i Jill (Jack i Jill)
rok produkcji 2011   reżyser Dugan Denis
Jack, jakiego nie znacie (You don't know Jack)
rok produkcji 2010   reżyser Levinson Barry
Zawodowcy (Righteous Kill)
rok produkcji 2008   reżyser Avnet Jon
Oceans 13 (Oceans Thirteen)
rok produkcji 2007   reżyser Soderbergh Steven
88 minut (88 Minutes)
rok produkcji 2007   reżyser Avnet Jon
Podwójna gra (Two for the Money)
rok produkcji 2005   reżyser Caruso D.J.
Kupiec Wenecki (Merchant of Venice)
rok produkcji 2004   reżyser Radford Michael
Rekrut (Recruit)
rok produkcji 2003   reżyser Donaldson Roger
Anioły w Ameryce (Angels in America)
rok produkcji 2003   reżyser Nichols Mike
Simone (Simone)
rok produkcji 2002   reżyser Niccol Andrew
Ludzie, których znam (People I Know)
rok produkcji 2002   reżyser Algrant Daniel
Bezsenność (Insomnia)
rok produkcji 2002   reżyser Nolan Christopher
Męska Gra (Any Given Sunday)
rok produkcji 1999   reżyser Stone Oliver
Informator (Insider, The)
rok produkcji 1999   reżyser Mann Michael
Donnie Brasco (Donnie Brasco)
rok produkcji 1997   reżyser Newell Mike
Adwokat diabła (Devil's Advocate)
rok produkcji 1997   reżyser Hackford Taylor
City Hall (City Hall)
rok produkcji 1996   reżyser Becker Harold
Gorączka (Heat)
rok produkcji 1995   reżyser Mann Michael
Pamiętny dzień (Two Bits)
rok produkcji 1995   reżyser Foley James
Zapach kobiety (Scent of a Woman)
rok produkcji 1992   reżyser Brest Martin
Frankie & Johnny (Frankie and Johnny)
rok produkcji 1991   reżyser Marshall Garry
Morze miłości (Sea of Love)
rok produkcji 1989   reżyser Becker Harold
Człowiek z Blizną (Scarface)
rok produkcji 1983   reżyser De Palma Brian
Bobby Deerfield (Bobby Deerfield)
rok produkcji 1977   reżyser Pollack Sydney
Pieskie popołudnie (Dog Day Afternoon)
rok produkcji 1975   reżyser Lumet Sidney
Strach na wróble (Scarecrow)
rok produkcji 1973   reżyser Schatzberg Jerry
Serpico (Serpico)
rok produkcji 1973   reżyser Lumet Sidney


Jesteś 3605 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.