VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


Chcesz otrzymywać bieżące informacje na temat nowości i premier filmowych pojawiających się w naszych salonach? Zapisz się na listę mailingową Video World
 
Zgadzam się na otrzymywanie informacji handlowej w rozumieniu ustawy z dnia 18.07.02 r. o Świadczeniu Usług Drogą Elektroniczną. (Dz.U. z 2002r. Nr 144,poz. 1204



O reżyserze

Yimou Zhang - filmografia (8)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Wielki mur (The Great Wall)
rok produkcji 2016   reżyser Zhang Yimou
Kwiaty wojny (The flowers of war)
rok produkcji 2011   reżyser Zhang Yimou
Cesarzowa (Man cheng jin dai huang jin jia)
rok produkcji 2006   reżyser Zhang Yimou
Tysiące mil samotności (Riding Alone for Thousands of Miles)
rok produkcji 2005   reżyser Zhang Yimou
Dom latających sztyletów (House Of Flying Daggers)
rok produkcji 2004   reżyser Zhang Yimou
Hero (Hero)
rok produkcji 2002   reżyser Zhang Yimou
Wszyscy albo nikt (Not One Less)
rok produkcji 1999   reżyser Zhang Yimou
Szanghajska triada (Shanghai Triad)
rok produkcji 1995   reżyser Zhang Yimou







Jesteś 3859 osobą



Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.