VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


Chcesz otrzymywać bieżące informacje na temat nowości i premier filmowych pojawiających się w naszych salonach? Zapisz się na listę mailingową Video World
 
Zgadzam się na otrzymywanie informacji handlowej w rozumieniu ustawy z dnia 18.07.02 r. o Świadczeniu Usług Drogą Elektroniczną. (Dz.U. z 2002r. Nr 144,poz. 1204



O reżyserze

Wolfgang Petersen - filmografia (8)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Posejdon (Poseidon)
rok produkcji 2006   reżyser Petersen Wolfgang
Troja (Troy)
rok produkcji 2004   reżyser Petersen Wolfgang
Gniew Oceanu (Perfect Storm, The)
rok produkcji 2000   reżyser Petersen Wolfgang
Air Force One (Air Force One)
rok produkcji 1997   reżyser Petersen Wolfgang
Epidemia (Outbreak)
rok produkcji 1995   reżyser Petersen Wolfgang
Na linii ognia (In the Line of Fire)
rok produkcji 1993   reżyser Petersen Wolfgang
Niekończąca się opowieść (NeverEnding Story, The)
rok produkcji 1984   reżyser Petersen Wolfgang
Okręt (Boot, Das)
rok produkcji 1981   reżyser Petersen Wolfgang







Jesteś 11327 osobą



Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.