VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Wes Anderson - filmografia (8)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Wyspa psów (Isle of dogs)
rok produkcji 2018   reżyser Anderson Wes
Grand Budapest Hotel (The Grand Budapest Hotel)
rok produkcji 2014   reżyser Anderson Wes
Kochankowie z Księżyca (Moonrise Kingdom)
rok produkcji 2012   reżyser Anderson Wes
Fantastyczny Pan Lis (Fantastic Mr. Fox)
rok produkcji 2009   reżyser Anderson Wes
Pociąg do Darjeeling (Darjeeling Limited, The)
rok produkcji 2007   reżyser Anderson Wes
Podwodne życie ze Stevem Zissou (Life Aquatic with Steve Zissou, The)
rok produkcji 2004   reżyser Anderson Wes
Genialny klan (Royal Tenenbaums, The)
rok produkcji 2001   reżyser Anderson Wes
Rushmore (Rushmore)
rok produkcji 1998   reżyser Anderson Wes


Jesteś 2313 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.