VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Werner Herzog - filmografia (13)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Królowa pustyni (Queen of the Desert)
rok produkcji 2015   reżyser Herzog Werner
Zły porucznik (Bad Lieutenant: Port of Cal)
rok produkcji 2009   reżyser Herzog Werner
Operacja Świt (Rescue Dawn)
rok produkcji 2006   reżyser Herzog Werner
Niezwyciężony (Invincible)
rok produkcji 2001   reżyser Herzog Werner
Krzyk kamienia (Cerro Torre: Schrei aus Stein)
rok produkcji 1991   reżyser Herzog Werner
Cobra Verde (Cobra Verde)
rok produkcji 1987   reżyser Herzog Werner
Fitzcarraldo (Fitzcarraldo)
rok produkcji 1982   reżyser Herzog Werner
Nosferatu wampir (Nosferatu: Phantom der Nacht)
rok produkcji 1979   reżyser Herzog Werner
Woyzeck (Woyzeck)
rok produkcji 1979   reżyser Herzog Werner
Stroszek (Stroszek)
rok produkcji 1977   reżyser Herzog Werner
Szklane serce (Herz Aus Glas)
rok produkcji 1976   reżyser Herzog Werner
Zagadka Kaspara Hausera (Jeder fur sich und Gott gegen alle)
rok produkcji 1974   reżyser Herzog Werner
Aguirre, gniew boży (Aguirre, der Zorn Gottes)
rok produkcji 1972   reżyser Herzog Werner


Jesteś 20767 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.