VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Susanne Bier - filmografia (6)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Serena (Serena)
rok produkcji 2014   reżyser Bier Susanne
Druga szansa (En chance til)
rok produkcji 2014   reżyser Bier Susanne
W lepszym świecie (Havnen)
rok produkcji 2010   reżyser Bier Susanne
Druga szansa (Things We Lost in the Fire)
rok produkcji 2007   reżyser Bier Susanne
Tuż po weselu (After the Wedding)
rok produkcji 2006   reżyser Bier Susanne
Bracia (Brothers)
rok produkcji 2004   reżyser Bier Susanne


Jesteś 10951 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.