VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Steven Soderbergh - filmografia (18)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Niepocztalna (Unsane)
rok produkcji 2018   reżyser Soderbergh Steven
Panaceum (Side Effects)
rok produkcji 2013   reżyser Soderbergh Steven
Magic Mike (Magic Mike)
rok produkcji 2012   reżyser Soderbergh Steven
Contagion: Epidemia strachu (Contagion)
rok produkcji 2011   reżyser Soderbergh Steven
Ścigana (Haywire)
rok produkcji 2011   reżyser Soderbergh Steven
Intrygant (Informant !, The)
rok produkcji 2009   reżyser Soderbergh Steven
Che: część 2 (Che: Part Two)
rok produkcji 2008   reżyser Soderbergh Steven
Che: Rewolucja (Che: Part One)
rok produkcji 2008   reżyser Soderbergh Steven
Oceans 13 (Oceans Thirteen)
rok produkcji 2007   reżyser Soderbergh Steven
Dobry Niemiec (Good German, The)
rok produkcji 2006   reżyser Soderbergh Steven
Ocean's Twelve: Dogrywka (Ocean's Twelve)
rok produkcji 2004   reżyser Soderbergh Steven
Solaris (Solaris)
rok produkcji 2002   reżyser Soderbergh Steven
Wszystko na wierzchu (Full Frontal)
rok produkcji 2002   reżyser Soderbergh Steven
Ryzykowna Gra (Ocean's Eleven)
rok produkcji 2001   reżyser Soderbergh Steven
Erin Brockovich (Erin Brockovich)
rok produkcji 2000   reżyser Soderbergh Steven
Traffic (Traffic)
rok produkcji 2000   reżyser Soderbergh Steven
Co z oczu to z serca (Out of Sight)
rok produkcji 1998   reżyser Soderbergh Steven
Seks, kłamstwa i kasety video (Sex, Lies, and Videotape)
rok produkcji 1989   reżyser Soderbergh Steven


Jesteś 77339 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.