VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Stephen Frears - filmografia (12)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Powiernik królowej (Victoria and Abdul)
rok produkcji 2017   reżyser Frears Stephen
Tajemnica Filomeny (Philomena)
rok produkcji 2014   reżyser Frears Stephen
Tamara i mężczyźni (Tamara Drewe)
rok produkcji 2010   reżyser Frears Stephen
Królowa (Queen, The)
rok produkcji 2006   reżyser Frears Stephen
Pani Henderson (Mrs. Henderson Presents)
rok produkcji 2005   reżyser Frears Stephen
Niewidoczni (Dirty Pretty Things)
rok produkcji 2002   reżyser Frears Stephen
Ocalić Nowy Jork (Fail Safe)
rok produkcji 2000   reżyser Frears Stephen
Przeboje i podboje (High Fidelity)
rok produkcji 2000   reżyser Frears Stephen
Mary Reilly (Mary Reilly)
rok produkcji 1996   reżyser Frears Stephen
Przypadkowy bohater (Accidental Hero)
rok produkcji 1992   reżyser Frears Stephen
Niebezpieczne związki (Dangerous Liaisons)
rok produkcji 1988   reżyser Frears Stephen
Wykonać wyrok (Hit, The)
rok produkcji 1984   reżyser Frears Stephen


Jesteś 2789 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.