VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Sofia Coppola - filmografia (6)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Na pokuszenie (The Beguiled)
rok produkcji 2017   reżyser Coppola Sofia
Bling Ring (The Bling Ring)
rok produkcji 2013   reżyser Coppola Sofia
Somewhere. Między miejscami (Somewhere)
rok produkcji 2010   reżyser Coppola Sofia
Maria Antonina (Marie Antoinette)
rok produkcji 2006   reżyser Coppola Sofia
Między słowami (Lost in Translation)
rok produkcji 2003   reżyser Coppola Sofia
Przekleństwa niewinności (Virgin Suicides, The)
rok produkcji 1999   reżyser Coppola Sofia


Jesteś 21145 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.