VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Roland Emmerich - filmografia (10)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Dzień Niepodległości: Odrodzenie (Independence Day: Resurgence)
rok produkcji 2016   reżyser Emmerich Roland
Anonimus (Anonymous)
rok produkcji 2011   reżyser Emmerich Roland
2012 (2012)
rok produkcji 2009   reżyser Emmerich Roland
10,000 BC: Prehistoryczna legenda (10,000 B.C)
rok produkcji 2008   reżyser Emmerich Roland
Pojutrze (Day After Tomorrow)
rok produkcji 2004   reżyser Emmerich Roland
Patriota (Patriot, The)
rok produkcji 2000   reżyser Emmerich Roland
Godzilla (Godzilla)
rok produkcji 1998   reżyser Emmerich Roland
Dzień Niepodległości (Independence Day)
rok produkcji 1996   reżyser Emmerich Roland
Gwiezdne wrota (Stargate)
rok produkcji 1994   reżyser Emmerich Roland
Uniwersalny żołnierz (Universal Soldier, The)
rok produkcji 1992   reżyser Emmerich Roland


Jesteś 17119 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.