VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


Chcesz otrzymywać bieżące informacje na temat nowości i premier filmowych pojawiających się w naszych salonach? Zapisz się na listę mailingową Video World
 
Zgadzam się na otrzymywanie informacji handlowej w rozumieniu ustawy z dnia 18.07.02 r. o Świadczeniu Usług Drogą Elektroniczną. (Dz.U. z 2002r. Nr 144,poz. 1204



O reżyserze

Roger Spottiswoode - filmografia (9)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Podając rękę diabłu (Shake Hands With The Devil)
rok produkcji 2007   reżyser Spottiswoode Roger
Podstępny Ripley (Ripley Under Ground)
rok produkcji 2005   reżyser Spottiswoode Roger
I będę żyć (Ice Bound)
rok produkcji 2003   reżyser Spottiswoode Roger
Projekt Jelcyn (Spinning Boris)
rok produkcji 2003   reżyser Spottiswoode Roger
Szósty dzień (Six Day, The)
rok produkcji 2000   reżyser Spottiswoode Roger
Jutro nie umiera nigdy (Tomorrow Never Dies)
rok produkcji 1997   reżyser Spottiswoode Roger
Air America (Air America)
rok produkcji 1990   reżyser Spottiswoode Roger
Turner i Hooch (Turner & Hooch)
rok produkcji 1989   reżyser Spottiswoode Roger
W pogoni za śmiercią (Shoot to Kill)
rok produkcji 1988   reżyser Spottiswoode Roger







Jesteś 13615 osobą



Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.