VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Rod Lurie - filmografia (5)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Nędzne psy (Straw Dogs)
rok produkcji 2011   reżyser Lurie Rod
Cena prawdy (Nothing But the Truth)
rok produkcji 2008   reżyser Lurie Rod
Wskrzeszenie Mistrza (Resurrecting the Champ)
rok produkcji 2007   reżyser Lurie Rod
Ostatni bastion (Last Castle, The)
rok produkcji 2001   reżyser Lurie Rod
Ukryta prawda (Contender, The)
rok produkcji 2000   reżyser Lurie Rod


Jesteś 19581 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.