VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Peter Yates - filmografia (8)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Czas wojny i pokoju (Separate Peace, A)
rok produkcji 2004   reżyser Yates Peter
Don Kichote (Don Quixote)
rok produkcji 2000   reżyser Yates Peter
Niewinny człowiek (Innocent Man, An)
rok produkcji 1989   reżyser Yates Peter
Podejrzany (Suspect)
rok produkcji 1987   reżyser Yates Peter
Eleni (Eleni)
rok produkcji 1985   reżyser Yates Peter
Krull (Krull)
rok produkcji 1983   reżyser Yates Peter
Głębia (Deep, The)
rok produkcji 1977   reżyser Yates Peter
Bullitt (Bullitt)
rok produkcji 1968   reżyser Yates Peter


Jesteś 50837 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.