VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Peter Berg - filmografia (8)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Żywioł. Deepwater Horizon (Deepwater Horizon)
rok produkcji 2016   reżyser Berg Peter
Dzień Patriotów (Patriots Day)
rok produkcji 2016   reżyser Berg Peter
Ocalony (Lone Survivor)
rok produkcji 2013   reżyser Berg Peter
Battleship: Bitwa o Ziemię (Battleship)
rok produkcji 2012   reżyser Berg Peter
Hancock (Hancock)
rok produkcji 2008   reżyser Berg Peter
Królestwo (Kingdom, The)
rok produkcji 2007   reżyser Berg Peter
Światła stadionów (Friday Night Lights)
rok produkcji 2004   reżyser Berg Peter
Witajcie w dżunglii (Rundown, The)
rok produkcji 2003   reżyser Berg Peter


Jesteś 691 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.