VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Pedro Almodovar - filmografia (14)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Ból i blask (Dolor y gloria)
rok produkcji 2019   reżyser Almodovar Pedro
Przerwane objęcia (Abrazos rotos, Los)
rok produkcji 2009   reżyser Almodovar Pedro
Volver (Volver)
rok produkcji 2006   reżyser Almodovar Pedro
Złe wychowanie (La Mala educación)
rok produkcji 2004   reżyser Almodovar Pedro
Porozmawiaj z nią (Hable con ella)
rok produkcji 2002   reżyser Almodovar Pedro
Wszystko o mojej matce (Todo sobre mi madre)
rok produkcji 1999   reżyser Almodovar Pedro
Drżące ciało (Carne Tremula)
rok produkcji 1997   reżyser Almodovar Pedro
Kwiat mego sekretu (Flor de mi secreto, La)
rok produkcji 1995   reżyser Almodovar Pedro
Kika (Kika)
rok produkcji 1993   reżyser Almodovar Pedro
Kobiety na skraju załamania nerwowego (Mujeres al borde de un ataque de nervios)
rok produkcji 1988   reżyser Almodovar Pedro
Prawo pożądania (Ley del deseo, La)
rok produkcji 1987   reżyser Almodovar Pedro
Matador (Matador)
rok produkcji 1986   reżyser Almodovar Pedro
Czym sobie na to wszystko (Qué he hecho yo para merecer esto?!!)
rok produkcji 1984   reżyser Almodovar Pedro
Pośród ciemności (Entre tiniebals)
rok produkcji 1983   reżyser Almodovar Pedro


Jesteś 116363 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.