VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


Chcesz otrzymywać bieżące informacje na temat nowości i premier filmowych pojawiających się w naszych salonach? Zapisz się na listę mailingową Video World
 
Zgadzam się na otrzymywanie informacji handlowej w rozumieniu ustawy z dnia 18.07.02 r. o Świadczeniu Usług Drogą Elektroniczną. (Dz.U. z 2002r. Nr 144,poz. 1204



O reżyserze

Michael Lembeck - filmografia (7)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Dobra wróżka (Tooth Fairy)
rok produkcji 2010   reżyser Lembeck Michael
Elita (Clique, The)
rok produkcji 2008   reżyser Lembeck Michael
Śnięty Mikołaj 3 (The Santa Clause 3: The Escape Clause)
rok produkcji 2006   reżyser Lembeck Michael
Śnięty Mikołaj 2 (Santa Clause 2, The)
rok produkcji 2002   reżyser Lembeck Michael
Przyjaciele: Sezon 06: płyta 2 (Friends: Season 06: disc 2)
rok produkcji 1999   reżyser Lembeck Michael
Przyjaciele: Sezon 02: płyta 2 (Friends: Season 02: disc 2)
rok produkcji 1995   reżyser Lembeck Michael
Przyjaciele: Sezon 02: płyta 4 (Friends: Season 02: disc 4)
rok produkcji 1995   reżyser Lembeck Michael







Jesteś 11363 osobą



Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.