VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


Chcesz otrzymywać bieżące informacje na temat nowości i premier filmowych pojawiających się w naszych salonach? Zapisz się na listę mailingową Video World
 
Zgadzam się na otrzymywanie informacji handlowej w rozumieniu ustawy z dnia 18.07.02 r. o Świadczeniu Usług Drogą Elektroniczną. (Dz.U. z 2002r. Nr 144,poz. 1204



O reżyserze

Michael Bay - filmografia (12)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
13 godzin: Tajna misja w Bengazi (13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi)
rok produkcji 2016   reżyser Bay Michael
Transformers: Wiek zagłady (Transformers: Age of Extinction)
rok produkcji 2014   reżyser Bay Michael
Sztanga i cash (Pain & Gain)
rok produkcji 2013   reżyser Bay Michael
Transformers 3 (Transformers 3)
rok produkcji 2011   reżyser Bay Michael
Transformers: Zemsta upadłych (Transformers: Revenge of the Fallen)
rok produkcji 2009   reżyser Bay Michael
Transformers (Transformers)
rok produkcji 2007   reżyser Bay Michael
Wyspa (Island, The)
rok produkcji 2005   reżyser Bay Michael
Bad Boys 2 (Bad Boys 2)
rok produkcji 2003   reżyser Bay Michael
Pearl Harbor (Pearl Harbor)
rok produkcji 2001   reżyser Bay Michael
Armageddon (Armageddon)
rok produkcji 1998   reżyser Bay Michael
Twierdza (Rock, The)
rok produkcji 1996   reżyser Bay Michael
Bad Boys (Bad Boys)
rok produkcji 1995   reżyser Bay Michael







Jesteś 15767 osobą



Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.