VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

M.Night Shyamalan - filmografia (10)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Split (Split)
rok produkcji 2016   reżyser Shyamalan M.Night
1000 lat po ziemi (After Earth)
rok produkcji 2013   reżyser Shyamalan M.Night
Ostatni Władca Wiatru (Last Airbender, The)
rok produkcji 2010   reżyser Shyamalan M.Night
Zdarzenie (Happening, The)
rok produkcji 2008   reżyser Shyamalan M.Night
Kobieta w błękitnej wodzie (Lady in the Water)
rok produkcji 2006   reżyser Shyamalan M.Night
Osada (Village, The)
rok produkcji 2004   reżyser Shyamalan M.Night
Znaki (Signs)
rok produkcji 2002   reżyser Shyamalan M.Night
Niezniszczalny (Unbreakable)
rok produkcji 2000   reżyser Shyamalan M.Night
Szósty zmysł (Six Sense, The)
rok produkcji 1999   reżyser Shyamalan M.Night
Dziadek i ja (Wide Awake)
rok produkcji 1998   reżyser Shyamalan M.Night


Jesteś 60591 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.