VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Luca Guadagnino - filmografia (5)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Suspiria (Suspiria)
rok produkcji 2018   reżyser Guadagnino Luca
Tamte dni, tamte noce (Call Me by Your Name)
rok produkcji 2017   reżyser Guadagnino Luca
Nienasyceni (A Bigger Splash)
rok produkcji 2015   reżyser Guadagnino Luca
Jestem miłością (I Am Love)
rok produkcji 2009   reżyser Guadagnino Luca
Melissa P. (Melissa P.)
rok produkcji 2005   reżyser Guadagnino Luca


Jesteś 7401 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.