VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Lone Scherfig - filmografia (6)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Zwyczajna dziewczyna (Their Finest)
rok produkcji 2016   reżyser Scherfig Lone
Klub dla wybrańców (The Riot Club)
rok produkcji 2014   reżyser Scherfig Lone
Jeden dzień (One Day)
rok produkcji 2011   reżyser Scherfig Lone
Była sobie dziewczyna (Education, An)
rok produkcji 2009   reżyser Scherfig Lone
Wilbur chce się zabić (Wilbur Wants to Kill)
rok produkcji 2002   reżyser Scherfig Lone
Włoski dla początkujących (Italian for Beginners)
rok produkcji 2000   reżyser Scherfig Lone


Jesteś 26463 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.