VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


Chcesz otrzymywać bieżące informacje na temat nowości i premier filmowych pojawiających się w naszych salonach? Zapisz się na listę mailingową Video World
 
Zgadzam się na otrzymywanie informacji handlowej w rozumieniu ustawy z dnia 18.07.02 r. o Świadczeniu Usług Drogą Elektroniczną. (Dz.U. z 2002r. Nr 144,poz. 1204



O reżyserze

Kirk Jones - filmografia (5)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Moje wielkie greckie wesele 2 (My Big Fat Greek Wedding 2)
rok produkcji 2016   reżyser Jones Kirk
Jak urodzić i nie zwariować (What to Expect When You're Expecting)
rok produkcji 2012   reżyser Jones Kirk
Wszyscy mają się dobrze (Everybody Fine)
rok produkcji 2009   reżyser Jones Kirk
Niania (Nanny McPhee)
rok produkcji 2005   reżyser Jones Kirk
Martwy farciarz (Waking Ned Devine)
rok produkcji 1998   reżyser Jones Kirk







Jesteś 27477 osobą



Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.