VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Ken Loach - filmografia (5)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Klub Jimmy'ego (Jimmy's hall)
rok produkcji 2014   reżyser Loach Ken
Whisky dla aniołów (Angels Share, The)
rok produkcji 2012   reżyser Loach Ken
Szukając Erica (Looking for Eric)
rok produkcji 2009   reżyser Loach Ken
Polak potrzebny od zaraz (Its a Free World)
rok produkcji 2007   reżyser Loach Ken
Wiatr buszujący w jęczmieniu (Wind That Shakes the Barley, The)
rok produkcji 2006   reżyser Loach Ken


Jesteś 36789 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.