VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Joel Schumacher - filmografia (17)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Anatomia strachu (Trespass)
rok produkcji 2011   reżyser Schumacher Joel
Nienasycony (Blood Creek)
rok produkcji 2009   reżyser Schumacher Joel
Liczba 23 (Number 23, The)
rok produkcji 2007   reżyser Schumacher Joel
Upiór w operze (Phantom of the Opera, The)
rok produkcji 2004   reżyser Schumacher Joel
Veronica Guerin (Veronica Guerin)
rok produkcji 2003   reżyser Schumacher Joel
Bad Company (Bad Company)
rok produkcji 2002   reżyser Schumacher Joel
Telefon (Phone Booth)
rok produkcji 2002   reżyser Schumacher Joel
Kraina tygrysów (Tigerland)
rok produkcji 2000   reżyser Schumacher Joel
Osiem milimetrów (Eight millimeter)
rok produkcji 1999   reżyser Schumacher Joel
Bez skazy (Flawless)
rok produkcji 1999   reżyser Schumacher Joel
Batman i Robin (Batman & Robin)
rok produkcji 1997   reżyser Schumacher Joel
Czas zabijania (Time to Kill)
rok produkcji 1996   reżyser Schumacher Joel
Klient (Client, The)
rok produkcji 1994   reżyser Schumacher Joel
Upadek (Falling Down)
rok produkcji 1993   reżyser Schumacher Joel
Linia życia (Flatliners)
rok produkcji 1990   reżyser Schumacher Joel
Straceni chłopcy (Lost Boys, The)
rok produkcji 1987   reżyser Schumacher Joel
Ognie świętego Elma (St. Elmo's Fire)
rok produkcji 1985   reżyser Schumacher Joel


Jesteś 32137 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.