VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Joe Dante - filmografia (10)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Strach (Hole, The)
rok produkcji 2009   reżyser Dante Joe
Mistrzowie horroru II 4: Valerie na schodach (Masters of Horror II 4)
rok produkcji 2006   reżyser Dante Joe
Looney Tunes znowu w akcji (Looney Tunes: Back in Action)
rok produkcji 2003   reżyser Dante Joe
Mali żołnierze (Small Soldiers)
rok produkcji 1998   reżyser Dante Joe
Gremliny 2 (Gremlins 2: The New Batch)
rok produkcji 1990   reżyser Dante Joe
Na przedmieściach (Burbs, The)
rok produkcji 1989   reżyser Dante Joe
Odkrywcy (Explorers)
rok produkcji 1985   reżyser Dante Joe
Gremliny (Gremlins)
rok produkcji 1984   reżyser Dante Joe
Strefa mroku (Twilight Zone: The Movie)
rok produkcji 1983   reżyser Dante Joe
Pirania (Piranha)
rok produkcji 1978   reżyser Dante Joe


Jesteś 22115 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.