VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Jean-Jacques Annaud - filmografia (9)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Czarne złoto (Black Gold)
rok produkcji 2011   reżyser Annaud Jean-Jacques
Minorrrrrr! (Sa majeste Minor)
rok produkcji 2007   reżyser Annaud Jean-Jacques
Dwaj bracia (Two Brothers)
rok produkcji 2004   reżyser Annaud Jean-Jacques
Wróg u bram (Enemy At the Gates)
rok produkcji 2001   reżyser Annaud Jean-Jacques
Siedem lat w Tybecie (Seven Years in Tibet)
rok produkcji 1997   reżyser Annaud Jean-Jacques
Kochanek (Amant, L')
rok produkcji 1992   reżyser Annaud Jean-Jacques
Niedźwiadek (Bear)
rok produkcji 1988   reżyser Annaud Jean-Jacques
Niedżwiadek (Niedżwiadek)
rok produkcji 1988   reżyser Annaud Jean-Jacques
Imię róży (Name der Rose, Der)
rok produkcji 1986   reżyser Annaud Jean-Jacques


Jesteś 19605 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.