VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

James Marsh - filmografia (5)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Na głęboką wodę (The Mercy)
rok produkcji 2018   reżyser Marsh James
Teoria wszystkiego (The Theory of Everything)
rok produkcji 2014   reżyser Marsh James
Kryptonim: Shadow Dancer (Shadow Dancer)
rok produkcji 2012   reżyser Marsh James
Człowiek na linie (Man on Wire)
rok produkcji 2008   reżyser Marsh James
Król (King, The)
rok produkcji 2005   reżyser Marsh James


Jesteś 33367 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.