VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


Chcesz otrzymywać bieżące informacje na temat nowości i premier filmowych pojawiających się w naszych salonach? Zapisz się na listę mailingową Video World
 
Zgadzam się na otrzymywanie informacji handlowej w rozumieniu ustawy z dnia 18.07.02 r. o Świadczeniu Usług Drogą Elektroniczną. (Dz.U. z 2002r. Nr 144,poz. 1204



O reżyserze

James Mangold - filmografia (10)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Logan: Wolverine (Logan: The Wolverine)
rok produkcji 2017   reżyser Mangold James
Wolverine (Wolverine, The)
rok produkcji 2013   reżyser Mangold James
Wybuchowa para (Knight and Day)
rok produkcji 2010   reżyser Mangold James
3:10 do Yumy (3:10 to Yuma)
rok produkcji 2007   reżyser Mangold James
Spacer po linie (Walk the Line)
rok produkcji 2005   reżyser Mangold James
Tożsamość (Identity)
rok produkcji 2003   reżyser Mangold James
Kate & Leopold (Kate & Leopold)
rok produkcji 2001   reżyser Mangold James
Przerwana lekcja muzyki (Girl Interrupted)
rok produkcji 1999   reżyser Mangold James
Cop Land (Cop Land)
rok produkcji 1997   reżyser Mangold James
Piękna i grubas (Heavy)
rok produkcji 1995   reżyser Mangold James







Jesteś 15877 osobą



Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.