VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Jake Kasdan - filmografia (6)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Jumanji: Przygoda w dżungli (Jumanji: Welcome to the Jungle)
rok produkcji 2017   reżyser Kasdan Jake
Sekstaśma (Sex Tape)
rok produkcji 2014   reżyser Kasdan Jake
Zła kobieta (Bad Teacher)
rok produkcji 2011   reżyser Kasdan Jake
Idź twardo: Historia Deweya Coxa (Walk Hard: The Dewey Cox Story)
rok produkcji 2007   reżyser Kasdan Jake
Tak się robi telewizję (TV Set, The)
rok produkcji 2006   reżyser Kasdan Jake
Kwaśne pomarańcze (Orange County)
rok produkcji 2002   reżyser Kasdan Jake


Jesteś 2781 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.