VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Iain Softley - filmografia (5)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Atramentowe serce (Inkheart)
rok produkcji 2008   reżyser Softley Iain
Klucz do koszmaru (Skeleton Key, The)
rok produkcji 2005   reżyser Softley Iain
K-Pax (K-Pax)
rok produkcji 2001   reżyser Softley Iain
Miłość i śmierć w Wenecji (Wings of the Dove, The)
rok produkcji 1997   reżyser Softley Iain
Hakerzy (Hackers)
rok produkcji 1995   reżyser Softley Iain


Jesteś 60623 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.