VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


Chcesz otrzymywać bieżące informacje na temat nowości i premier filmowych pojawiających się w naszych salonach? Zapisz się na listę mailingową Video World
 
Zgadzam się na otrzymywanie informacji handlowej w rozumieniu ustawy z dnia 18.07.02 r. o Świadczeniu Usług Drogą Elektroniczną. (Dz.U. z 2002r. Nr 144,poz. 1204



O reżyserze

Gore Verbinski - filmografia (10)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Lekarstwo na życie (A Cure for Wellness)
rok produkcji 2016   reżyser Verbinski Gore
Jeździec znikąd (Lone Ranger,The)
rok produkcji 2013   reżyser Verbinski Gore
Rango (Rango)
rok produkcji 2011   reżyser Verbinski Gore
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata (Pirates of the Caribbean: At Worlds End)
rok produkcji 2007   reżyser Verbinski Gore
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka (Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest)
rok produkcji 2006   reżyser Verbinski Gore
Prognoza na życie (Weather Man, The)
rok produkcji 2005   reżyser Verbinski Gore
Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły (Pirates of the Caribbian)
rok produkcji 2003   reżyser Verbinski Gore
Ring (Ring)
rok produkcji 2002   reżyser Verbinski Gore
Mexican (Mexican, The)
rok produkcji 2001   reżyser Verbinski Gore
Polowanie na mysz (Mousehunt)
rok produkcji 1997   reżyser Verbinski Gore







Jesteś 11019 osobą



Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.