VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Edward Zwick - filmografia (9)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Jack Reacher: Nigdy nie wracaj (Jack Reacher: Never Go Back)
rok produkcji 2016   reżyser Zwick Edward
Pionek (Pawn Sacrifice)
rok produkcji 2014   reżyser Zwick Edward
Miłość i inne używki (Love and Other Drugs)
rok produkcji 2010   reżyser Zwick Edward
Opór (Defiance)
rok produkcji 2008   reżyser Zwick Edward
Krwawy diament (Blood Diamond)
rok produkcji 2006   reżyser Zwick Edward
Ostatni Samuraj (Last Samurai, The)
rok produkcji 2003   reżyser Zwick Edward
Stan oblężenia (Siege, The)
rok produkcji 1998   reżyser Zwick Edward
Szalona odwaga (Courage Under Fire)
rok produkcji 1996   reżyser Zwick Edward
Chwała (Glory)
rok produkcji 1989   reżyser Zwick Edward


Jesteś 11839 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.