VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Donald Petrie - filmografia (7)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Moja wielka grecka wycieczka (My Life in Ruins)
rok produkcji 2009   reżyser Petrie Donald
Witamy w Moosport (Welcome To Moosport)
rok produkcji 2004   reżyser Petrie Donald
Jak stracić chłopaka w 10 dni (How To Lose a Guy in 10 Days)
rok produkcji 2003   reżyser Petrie Donald
Miss Agent (Miss Congeniality)
rok produkcji 2001   reżyser Petrie Donald
Mój przyjaciel marsjanin (My Favorite Martian)
rok produkcji 1999   reżyser Petrie Donald
Partner (Associate, The)
rok produkcji 1996   reżyser Petrie Donald
Dwaj zgryźliwi tetrycy (Grumpy Old Men)
rok produkcji 1993   reżyser Petrie Donald


Jesteś 7731 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.