VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


Chcesz otrzymywać bieżące informacje na temat nowości i premier filmowych pojawiających się w naszych salonach? Zapisz się na listę mailingową Video World
 
Zgadzam się na otrzymywanie informacji handlowej w rozumieniu ustawy z dnia 18.07.02 r. o Świadczeniu Usług Drogą Elektroniczną. (Dz.U. z 2002r. Nr 144,poz. 1204



O reżyserze

Dominic Sena - filmografia (5)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Polowanie na czarownice (Season of the Witch)
rok produkcji 2010   reżyser Sena Dominic
Zamieć (Whiteout)
rok produkcji 2009   reżyser Sena Dominic
Kod dostępu (Swordfish)
rok produkcji 2001   reżyser Sena Dominic
60 Sekund (Gone In 60 Seconds)
rok produkcji 2000   reżyser Sena Dominic
Kalifornia (Kalifornia)
rok produkcji 1993   reżyser Sena Dominic







Jesteś 11351 osobą



Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.