VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


Chcesz otrzymywać bieżące informacje na temat nowości i premier filmowych pojawiających się w naszych salonach? Zapisz się na listę mailingową Video World
 
Zgadzam się na otrzymywanie informacji handlowej w rozumieniu ustawy z dnia 18.07.02 r. o Świadczeniu Usług Drogą Elektroniczną. (Dz.U. z 2002r. Nr 144,poz. 1204



O reżyserze

David Frankel - filmografia (6)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Ukryte piękno (Collateral Beauty)
rok produkcji 2016   reżyser Frankel David
Masz talent (One Chance)
rok produkcji 2013   reżyser Frankel David
Dwoje do poprawki (Hope Springs)
rok produkcji 2012   reżyser Frankel David
Wielki rok (Big Year, The)
rok produkcji 2011   reżyser Frankel David
Marley i ja (Marley & Me)
rok produkcji 2008   reżyser Frankel David
Diabeł ubiera się u Prady (Devil wears Prada, The)
rok produkcji 2006   reżyser Frankel David







Jesteś 25561 osobą



Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.