VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

David Ayer - filmografia (6)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Legion Samobójców (Suicide Squad)
rok produkcji 2016   reżyser Ayer David
Sabotaż (Sabotage)
rok produkcji 2014   reżyser Ayer David
Furia DVD (Fury DVD)
rok produkcji 2014   reżyser Ayer David
Bogowie ulicy (End of Watch)
rok produkcji 2012   reżyser Ayer David
Królowie ulicy (Street Kings)
rok produkcji 2008   reżyser Ayer David
Ciężkie czasy (Harsh Times)
rok produkcji 2006   reżyser Ayer David


Jesteś 25049 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.