VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


Chcesz otrzymywać bieżące informacje na temat nowości i premier filmowych pojawiających się w naszych salonach? Zapisz się na listę mailingową Video World
 
Zgadzam się na otrzymywanie informacji handlowej w rozumieniu ustawy z dnia 18.07.02 r. o Świadczeniu Usług Drogą Elektroniczną. (Dz.U. z 2002r. Nr 144,poz. 1204



O reżyserze

Clint Eastwood - filmografia (32)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Sully (Sully)
rok produkcji 2016   reżyser Eastwood Clint
Snajper (American Sniper)
rok produkcji 2014   reżyser Eastwood Clint
J.Edgar (J.Edgar)
rok produkcji 2011   reżyser Eastwood Clint
Medium (Hereafter)
rok produkcji 2010   reżyser Eastwood Clint
Invictus: Niepokonany (Invictus)
rok produkcji 2009   reżyser Eastwood Clint
Gran Torino (Gran Torino)
rok produkcji 2008   reżyser Eastwood Clint
Oszukana (Changeling)
rok produkcji 2008   reżyser Eastwood Clint
Listy z Iwo Jimy (Letters from Iwo Jima)
rok produkcji 2006   reżyser Eastwood Clint
Sztandar chwały (Flags of Our Fathers)
rok produkcji 2006   reżyser Eastwood Clint
Za wszelką cenę (Million Dollar Baby)
rok produkcji 2004   reżyser Eastwood Clint
Rzeka tajemnic (Mystic River)
rok produkcji 2003   reżyser Eastwood Clint
Krwawa profesja (Blood Work)
rok produkcji 2002   reżyser Eastwood Clint
Kosmiczni kowboje (Space Cowboys)
rok produkcji 2000   reżyser Eastwood Clint
Prawdziwa zbrodnia (True Crime)
rok produkcji 1999   reżyser Eastwood Clint
Władza absolutna (Absolute Power)
rok produkcji 1997   reżyser Eastwood Clint
Północ w ogrodzie dobra (Midnight in the Garden of Good and Evil)
rok produkcji 1997   reżyser Eastwood Clint
Co się wydarzyło w Madison County (Bridges of Madison County, The)
rok produkcji 1995   reżyser Eastwood Clint
Doskonały świat (Perfect World, A)
rok produkcji 1993   reżyser Eastwood Clint
Bez przebaczenia (Unforgiven)
rok produkcji 1992   reżyser Eastwood Clint
Żółtodziób (Rookie, The)
rok produkcji 1990   reżyser Eastwood Clint
Biały myśliwy, czarne serce (White Hunter Black Heart)
rok produkcji 1990   reżyser Eastwood Clint
Bird (Bird)
rok produkcji 1988   reżyser Eastwood Clint
Wzgórze rozdartych serc (Heartbreak Ridge)
rok produkcji 1986   reżyser Eastwood Clint
Niesamowity jeździec (Pale Rider)
rok produkcji 1985   reżyser Eastwood Clint
Nagłe zderzenie (Sudden Impact)
rok produkcji 1983   reżyser Eastwood Clint
Firefox (Firefox)
rok produkcji 1982   reżyser Eastwood Clint
Honkytonk Man (Honkytonk Man)
rok produkcji 1982   reżyser Eastwood Clint
Bronco Billy (Bronco Billy)
rok produkcji 1980   reżyser Eastwood Clint
Wyzwanie (Gauntlet, The)
rok produkcji 1977   reżyser Eastwood Clint
Wyjęty spod prawa Josey Wales (Outlaw Josey Wales, The)
rok produkcji 1976   reżyser Eastwood Clint
Akcja na Eigerze (Eiger Sanction, The)
rok produkcji 1975   reżyser Eastwood Clint
Mściciel (High Plains Drifter)
rok produkcji 1973   reżyser Eastwood Clint







Jesteś 29691 osobą



Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.