VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Bruce Beresford - filmografia (7)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Kontrakt na zabijanie (Contract, The)
rok produkcji 2006   reżyser Beresford Bruce
Evelyn (Evelyn)
rok produkcji 2002   reżyser Beresford Bruce
Muza (Bride of the Wind)
rok produkcji 2001   reżyser Beresford Bruce
Podwójne zagrożenie (Double Jeopardy)
rok produkcji 1999   reżyser Beresford Bruce
Wożąc panią Daisy (Driving Miss Daisy)
rok produkcji 1989   reżyser Beresford Bruce
Zbrodnie serca (Crimes of the Heart)
rok produkcji 1986   reżyser Beresford Bruce
Pod czułą kontrolą (Tender Mercies)
rok produkcji 1983   reżyser Beresford Bruce


Jesteś 19183 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.