VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Ang Lee - filmografia (10)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Najdłuższy marsz Billy'ego Lynna (Billy Lynn's Long Halftime Walk)
rok produkcji 2016   reżyser Lee Ang
Życie Pi DVD (Life of Pi)
rok produkcji 2012   reżyser Lee Ang
Zdobyć Woodstock (Taking Woodstock)
rok produkcji 2009   reżyser Lee Ang
Ostrożnie, pożądanie (Se, jie)
rok produkcji 2007   reżyser Lee Ang
Tajemnica Brokeback Mountain (Brokeback Mountain)
rok produkcji 2005   reżyser Lee Ang
Hulk (Hulk)
rok produkcji 2003   reżyser Lee Ang
Przyczajony tygrys, ukryty smok (Wo hu cang long)
rok produkcji 2000   reżyser Lee Ang
Przejażdżka z diabłem (Ride with The Devil)
rok produkcji 1999   reżyser Lee Ang
Burza lodowa (Ice Storm, The)
rok produkcji 1997   reżyser Lee Ang
Rozważna i romantyczna (Sense and Sensibility)
rok produkcji 1995   reżyser Lee Ang


Jesteś 24055 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.