VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


Chcesz otrzymywać bieżące informacje na temat nowości i premier filmowych pojawiających się w naszych salonach? Zapisz się na listę mailingową Video World
 
Zgadzam się na otrzymywanie informacji handlowej w rozumieniu ustawy z dnia 18.07.02 r. o Świadczeniu Usług Drogą Elektroniczną. (Dz.U. z 2002r. Nr 144,poz. 1204



O reżyserze

Andrzej Wajda - filmografia (14)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
Powidoki (Powidoki)
rok produkcji 2016   reżyser Wajda Andrzej
Tatarak (Tatarak)
rok produkcji 2009   reżyser Wajda Andrzej
Katyń (Katyń)
rok produkcji 2007   reżyser Wajda Andrzej
Zemsta (Zemsta)
rok produkcji 2002   reżyser Wajda Andrzej
Ziemia obiecana - nowa wersja (Ziemia obiecana - nowa wersja)
rok produkcji 2001   reżyser Wajda Andrzej
Pan Tadeusz (Pan Tadeusz)
rok produkcji 1999   reżyser Wajda Andrzej
Człowiek z żelaza (Człowiek z żelaza)
rok produkcji 1981   reżyser Wajda Andrzej
Panny z wilka (Panny z wilka)
rok produkcji 1979   reżyser Wajda Andrzej
Człowiek z marmuru (Człowiek z marmuru)
rok produkcji 1977   reżyser Wajda Andrzej
Wesele (Wesele)
rok produkcji 1972   reżyser Wajda Andrzej
Krajobraz po bitwie (Krajobraz po bitwie)
rok produkcji 1970   reżyser Wajda Andrzej
Wszystko na sprzedaż (Wszystko na sprzedaż)
rok produkcji 1968   reżyser Wajda Andrzej
Popiół i diament (Popiół i diament)
rok produkcji 1958   reżyser Wajda Andrzej
()
rok produkcji    reżyser







Jesteś 25601 osobą



Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.