VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


O reżyserze

Agnieszka Holland - filmografia (5)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
W ciemności (In Darkness)
rok produkcji 2012   reżyser Holland Agnieszka
Janosik. Prawdziwa historia (Janosik. Prawdziwa historia)
rok produkcji 2009   reżyser Holland Agnieszka
Kopia mistrza (Copying Beethoven)
rok produkcji 2006   reżyser Holland Agnieszka
Julia wraca do domu (Julie Walking Home)
rok produkcji 2002   reżyser Holland Agnieszka
Całkowite zaćmienie (Total Eclipse)
rok produkcji 1995   reżyser Holland Agnieszka


Jesteś 143593 osobą




Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.