VideoWorld
Sieć salonów DVD
FilmyHDFilmyPromocjeFirmaLokalizacje


        


Chcesz otrzymywać bieżące informacje na temat nowości i premier filmowych pojawiających się w naszych salonach? Zapisz się na listę mailingową Video World
 
Zgadzam się na otrzymywanie informacji handlowej w rozumieniu ustawy z dnia 18.07.02 r. o Świadczeniu Usług Drogą Elektroniczną. (Dz.U. z 2002r. Nr 144,poz. 1204



O aktorze

Patricia Clarkson - filmografia (13)

Posortuj po:  Rok produkcji  /   Tytuł
To tylko seks (Friends with Benefits)
rok produkcji 2011   reżyser Gluck Will
Łatwa dziewczyna (Easy A)
rok produkcji 2010   reżyser Gluck Will
Główna ulica (Main Street)
rok produkcji 2010   reżyser Doyle John
Życie od kuchni (No Reservations)
rok produkcji 2007   reżyser Hicks Scott
Życie Małżeńskie (Married Life)
rok produkcji 2007   reżyser Sachs Ira
Mroki Lasu (Woods, The)
rok produkcji 2006   reżyser McKee Lucky
Good Night, and Good Luck (Good Night, and Good Luck)
rok produkcji 2005   reżyser Clooney George
Cud w Lake Placid (Miracle)
rok produkcji 2004   reżyser O'Connor Gavin
Dogville (Dogville)
rok produkcji 2003   reżyser von Trier Lars
Wizyta u April (Pieces of April)
rok produkcji 2003   reżyser Hedges Peter
Daleko od nieba (Far From Heaven)
rok produkcji 2002   reżyser Haynes Todd
Obietnica (Pledge, The)
rok produkcji 2001   reżyser Penn Sean
Pula śmierci (Dead Pool, The)
rok produkcji 1988   reżyser Van Horn Buddy







Jesteś 16127 osobą



Copyrights © 1994-2014 Attar Group Sp. z o.o.